Forside  >>  Aktuelt >>

Foredrag på Kilden Kino

Foredrag for Velle på Kilden Kino

Cecilie Stenhaug holdt i juni et foredrag på årets fagdag for Velle i Tønsberg. Temaet var bevisstgjøring og håndtering av følelsesmessige reaksjoner.

Velle beskriver dagen slik:

«Fredag 7. juni 2024 var ansatte og deltagere i Velle Gruppe, Velle Utvikling og Velle Barnehagene samlet på NFkino Kilden i Tønsberg.

Dagen hadde et fullspekket program med flere aktuelle foredragsholdere. En av disse var Cecilie fra Deborah Borgens Stiftelse som holdt et spennende foredrag om viktigheten av å være bevisst og kunne håndtere egne følelsesmessige reaksjoner. Innholdet var midt i blinken for oss, som arbeids- og inkluderingsbedrift, da vår målsetting er å hjelpe folk til å bli verdiskapende for seg selv og for samfunnet».

Cecilie forteller at hun var spent på hvordan hun skulle få til et foredrag på kun én time, som kunne passe til så mange forskjellige behov. Hun forteller:

«Det var utrolig gøy! Inspirerende at kun én time kan gi så mye til mange. Jeg snakket om det vi har i hodet og hvordan vi fungerer som mennesker, basert på det vi har lært tidligere i livet. Og erfarte også at et foredrag om dette, satte i gang mange spennende refleksjoner.»

Cecilie har samarbeidet med Kjeldås barnehage, som er en del av Velle. Dette var grunnen til at hun ble invitert til Kilden Kino på deres fagdag.

Vi tilbyr skreddersydde foredrag av variert lengde, med et tema du ønsker belyst innenfor psykisk helse og pedagogikk.

Info og kontakt:

Send artikkelen på e-post
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Del på Twitter

Andre nyheter